Wednesday, April 27, 2016

Wilson Osinachukwu

Wilson Osinachukwu (ESQ).
Advocaat,
Rue 351 Lome TOGO.

Goede dag,

Ik ben de bovengenoemde advocaat. Een Senior Advocate van Togo (SAT). Het is zeer belangrijk dat u reageren op mij dringend.

Het is in het kader van het bepaalde in artikel 896 van het erfrecht dat ik contact met u op. Op basis van de bepaling van dit artikel van de wet van de erfenis, ik zoek naar uw naam te leggen aan de bank van mijn overleden cliënt als de nabestaanden / begunstigde staan om een lopende erfenis saldo van 7,5 miljoen Britse Ponden (GBP) te ontvangen.

Ik zal er alles aan u in details uit te leggen als ik uw antwoord te krijgen. Ik kan u verzekeren dat het niet riskant voor u te allen. Ga terug naar me voor meer verduidelijking.

Dank je,

Email analysis :

NOTE : super.osinachukwu@yandex.com
NOTE : hamtongaba1@gmail.com

No comments:

Post a Comment